| Author |
Message |
| < Off-Top Music ~ Rock... |
|
Posted:
Tue Oct 16, 2007 6:06 pm
|
|
|
|
|
| Тук можете да дискутирате всичко относно Rock , Alternative Rock , General Rock , Hard Rock , Punk Rock ... |
_________________ По земята кръв се лее и мъртта зловещо пее . Падат черепи и кости мрът челгари прости . Адът идва на земята и пристига Сатаната . Дяволът зловещо псува - METAL ЩЕ ЦАРУВА !!! |
|
|
|
 |
|
Posted:
Fri Oct 19, 2007 9:28 pm
|
|
|
|
|
ТЕд той е женен ха ха ха ,аз ти казах...карай това мен не ме спира ,ще задйстваме плана на Джони върху него uuuLaaa
обаче са мн сладки  |
Last edited by Alternativnata on Sun Oct 21, 2007 7:13 pm; edited 1 time in total _________________ По земята кръв се лее и мъртта зловещо пее . Падат черепи и кости мрът челгари прости . Адът идва на земята и пристига Сатаната . Дяволът зловещо псува - METAL ЩЕ ЦАРУВА !!! |
|
|
|
 |
|
Posted:
Fri Oct 19, 2007 9:30 pm
|
|
|
|
|
| А бе тая мн блуткава ...не ме кефи нещо, аз очаквах някаква мацка ,но сигурно е с як характер....... |
_________________ По земята кръв се лее и мъртта зловещо пее . Падат черепи и кости мрът челгари прости . Адът идва на земята и пристига Сатаната . Дяволът зловещо псува - METAL ЩЕ ЦАРУВА !!! |
|
|
|
 |
|
Posted:
Sat Oct 20, 2007 10:51 am
|
|
|
Бебиту на Форума
|
|
каква сватба...боже искам и аз така ..
Скибай попеца
А булката не е зле нежничка сладуреста пък и ит не си я виждала без тая бяла рокля но са сладки сигурно я дай някоя снимка на която са само двамата 8)
БТв виж как навлизаш и изобщо напредваш с Мътриълъ!
Ще станеш спец  |
|
 |
|
Posted:
Sat Oct 20, 2007 2:05 pm
|
|
|
|
|
| Тедо бе ,това май е мацката от клипа Never Too Late ,оная дато се въргаля в леглото с черните перата.... |
|
|
|
 |
|
Posted:
Sun Oct 21, 2007 7:11 pm
|
|
|
|
|
| Тед радвай се , Адъм мн се кефи на Джони като JS ............. uuuLaaa |
Last edited by Alternativnata on Mon Oct 22, 2007 1:49 am; edited 1 time in total _________________ По земята кръв се лее и мъртта зловещо пее . Падат черепи и кости мрът челгари прости . Адът идва на земята и пристига Сатаната . Дяволът зловещо псува - METAL ЩЕ ЦАРУВА !!! |
|
|
|
 |
|
Posted:
Mon Oct 22, 2007 1:41 am
|
|
|
|
|
Хора от всякаква народност ПОМАГАЙТЕ.....немога да си намеря песента на Three Days Grace - Are You Ready cry cry cry
Ако някой я има МОЛЯ pleeeeaaase ...изпратете ми я на Skype (може да го намерите в лексикон..т.е. Skype-to) или ми кажете от къде да си я дръпна
.......................Благодаря за вниманието  |
|
|
|
 |
|
Posted:
Tue Oct 23, 2007 8:33 pm
|
|
|
|
|
Китара или Барабани ,това е въпроса
Кажете кое от двете ви харесва повече ,аз съм влюбена и в двете
Guitar-1
.............against
Drum-1 |
|
|
|
 |
|
Posted:
Thu Oct 25, 2007 4:24 pm
|
|
|
|
|
Искате ли Papa Roach или Three Days Grace да дойдат в България ,ако е така включете се към нас , смятам да им напиша съобщение в MySpace и да ги помоля ,да посетят нашата страна ,и да направят един концерт ест. ,Но за целта те трябва да видят ,че имат верни фенове .....
Моля за целта запишете имената си(истинските, но на латиница) отдолу:
1.Katerina Draganova |
|
|
|
 |
|
Posted:
Thu Oct 25, 2007 4:26 pm
|
|
|
|
|
| Ако имате някакви други предложения...аз съм отворена към тях 8) |
|
|
|
 |
|
Posted:
Fri Nov 02, 2007 7:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Fri Jan 18, 2008 7:37 pm
|
|
|
|
|
| shte me izvinite ,no kirilzatora se razvli ta dragi zriteli i radio slushateli novo 20 Three Days Grace nov album prez mesec May.. |
|
|
|
 |
|